Bug Stop vákuumos poloska elkapó

4 900 Ft

Leírás

USB-ről tölthető poloska elkapó poloska elkapó

 

A termék humánus módon kapja el a különféle bogarakat, rovarokat, poloskákat, pókokat, amelyeket akár a szabadba is engedhetünk.

Az USB-ről tölthető rovar-elkapó úgy működik, mint egy gyengéd porszívó. Csendes motort használ, amely elősegíti a nem kívánatos poloskák, bogarak, csótányok, darazsak, vagy más házi kártevők beszippantását a hosszú műanyag csőbe. Ezt követően csak szét kell szedni a csövet és a szabadban el lehet távolítani belőle a rovarokat.

Használata:

 1. Először csatlakoztassa az USB kábelt a töltéshez. Töltéskor a fehér LED villog, és teljesen feltöltve a LED kialszik.
 2. Távolítsa el a cső végén található kupakot, majd helyezze rá a szívófejet.
 3. Használathoz nyomja folyamatosan az IN gombot, és tartsa a csövet a rovarra (45 fokos szögben) addig, amíg be nem kerül a csőbe.
 4. Ha a bogár már a csőben van, tartsa függőlegesen vagy tegye rá a csőre a kupakot, és egyszerűen vigye ki a házból, majd engedje szabadon.
 5. Amennyiben valamilyen sötét helyen kell használnia, nyomja meg  LED gombot kétszer, majd végezze el a 3. lépést. Végül nyomja meg újra a LED gombot, ekkor a lámpa kialszik.
 6. Tipp: A maximális szívóhatás elérése érdekében tartsa a csövet 45 fokos szögben a rovarra.

 

Jellemzők:

 • környezetbarát
 • nincs szükség vegyszerre
 • könnyű és hordozható kialakítás
 • könnyű használat
 • USB töltés, beépített újratölthető akkumulátor

 

 

 

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bug Stop vákuumos poloska elkapó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük